Väkommen till pubbs.net!

Hej och välkommen till vår hemsida där vi delar med oss av de bästa knepen för att underlätta vardagen (och göra livet bättre).

Vi har länge intresserat oss för att vara effektiva och produktiva i vardagen och att kunna leva ett produktivt och stressfritt liv, med detta intresse så har vi lärt oss en hel del vilket har lett oss till att vilja dela med oss av våra erfarenheter och vad vi har kommit fram till är de bästa sätten att göra vissa saker. Det är många andra som kommit fram till precis samma saker så bli inte orolig och tro att vi hittat på allt det här själva.

Vi skriver mest om hur man förbereder sig för att flytta på ett effektivt sätt för vi tycker att det är en bra situation att prata om hur man applicerar de principer vi förespråkar. Flytten är harmlös och ett övergående projekt som har många bra liknelser och situationer där man kan spegla principernas förmåga att göra situationen bättre och oss lugnare.

Att lära sig städa effektivt är inte bara bra för själva städningen och all tid man sparar – det är också ett sätt att lära sig att göra något riktigt ordentligt och må bra under tiden. Vi glömmer ofta bort oss själva när vi fokuserar på en uppgift och det gör att vi inte mår bra. Genom att börja med enkla saker som städ och flytt så kan vi låta denna medvetenhet sprida sig till andra delar av livet